Close to the Dutch cocoa processing area

Who are we?

Caotech B.V. was founded in 1997 in Wormerveer, the Netherlands, near Amsterdam and close to world-leading cocoa processing factories. Since then, we are proud to say that it has consistently grown. We manufacture ball mills, beater blade mills, conching units, mixers, and filling equipment for processing cocoa, chocolate, compounds, bread spreads, and similar products. We are international suppliers of single machines, production lines, and turnkey projects to the cocoa, confectionery, ice cream, and bakery industries. Our product range has grown over the years and we will continue to expand our product line in the future.

Our ultimate goal is to provide customers with reliable and proven solutions, to ensure the best possible support, and to achieve excellence in everything we do.

Do you have projects, ideas, or production needs where we can be of your help? Want to know more about our products, our experience, and our technology?  Please contact Caotech and we will do our best to be the right partner for you.

Career

Would you like to work in an international and diverse organization?

Caotech B.V., located in Wormerveer, was founded more than 20 years ago and it has developed into one of the most important suppliers of grinding equipment in the food industry worldwide. We are a very internationally-oriented company with a committed, enthusiastic, and result-focused team.

We are always looking for talented people!

Take a look below for available positions:

International Software Engineer

De functie:

In deze uitdagende functie van International Software Engineer werk je projectmatig aan het verbeteren van besturingssystemen van onze machines. In deze functie worden er op locatie machines/projecten bij klanten in bedrijf gesteld. Onze service engineers worden remote ondersteund vanuit onze vestiging. Deze werkzaamheden vinden plaats over de hele wereld waardoor je in contact komt met diverse culturen.

Functie-eisen:

 • Technisch HBO-diploma of MBO niveau 4 met aanvullende trainingen;
 • Ervaring met TIA Portal (Siemens);
 • Goede beheersing Engelse taal;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendig en flexibel;
 • Resultaatgericht;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Affiniteit met werktuigbouw.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer Ed Smit via sollicitatie@caotech.com of tel. 075-6404313.

Projectengineer tekenaar

De functie:

De projectengineer/tekenaar is verantwoordelijk voor de gehele technische kant van een project. Dit betekent dat je zelf construeert, contacten onderhoudt met de klant (veelal internationaal) en de technische verantwoordelijkheid draagt voor het project. Bij grote projecten zal de projectengineer de klant zelf bezoeken.

Functie-eisen:

 • HBO werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar);
 • 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met technisch tekenen in zowel 2D als 3D (Autocad/Inventor heeft de voorkeur)
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Brede technische interesse.

Wij nodigen ook mensen met minder ervaring uit om op deze advertentie te reageren als aankomend constructeur/projectleider. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer Hans de Kock, via sollicitatie@caotech.com of tel. 075-6404313.

Mechanisch monteur/Mechatronica

De functie:

Wij zoeken ervaren mechanische monteurs voor de assemblage van machines in de voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan mechanische, pneumatische en hydraulische werkzaamheden. Wij bouwen veel verschillende machines, dus is er altijd voldoende afwisseling. Verder word je altijd uitgedaagd om de werktekeningen om te zetten tot ons mooie eindproduct.

Functie-eisen:

 • Je beschikt over een technisch MBO-diploma niveau 3 of 4 richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Autotechnicus of een vergelijkbaar niveau door ervaring;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met het opbouwen en assembleren van machines, systemen of productielijnen;
 • Je kunt zelfstandig technische tekeningen lezen;
 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Lennart Duijn, via sollicitatie@caotech.com of tel. 075-6404313.

Sales support specialist (fulltime)

De functie:

In deze functie ondersteun je de verkoopafdeling. Tot het takenpakket behoren onder andere de volgende verantwoordelijkheden en bevoegdheden: het klantgericht bedienen van de klant met alle daaraan verbonden acties zoals advisering, orders verwerken en afhandelen, het afgeven van prijzen en levertijden, offertes maken en indien nodig deze opvolgen. Voor het maken van offertes is wel enig technisch inzicht of interesse daarin vereist.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met bij voorkeur een paar jaar (± 3) ervaring, maar een junior mag ook, met een voltooide relevante HBO-opleiding (International Business of vergelijkbaar) die de hele wereld als werkterrein wil hebben. Je werkt graag in een dynamische omgeving en je manifesteert je daar als een commercieel, accuraat en flexibel persoon. Naast een uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift beheers je nog minstens één andere vreemde taal. Administratief inzicht is van belang en tevens heb je affiniteit met techniek.

Je krijgt de kans je te ontwikkelen tot een succesvolle professional op het gebied van verkoop. Naast een dynamische en internationale werkomgeving biedt Caotech jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: sollicitatie@caotech.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met mevrouw Judith Aldus via tel. 075-6404313.

Export specialist (fulltime)

De functie:

In deze functie houd je je voornamelijk bezig met verschepingen van machines en spares parts wereldwijd. Het gaat dan om zowel wegtransport als zee- en luchtvracht. Behalve het opstellen van een factuur en paklijst, is het maken van exportdocumenten, zoals bijv. een certificaat van oorsprong of EUR 1, een onderdeel van de werkzaamheden. Je hebt veelvuldig contact met klanten, forwarders en vervoerders, maar ook veel intern contact over bijv. het verpakken van de goederen. Tevens moeten er offertes voor verschepingen en voor het verpakken van de goederen worden aangevraagd.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met bij voorkeur een paar jaar (± 3) ervaring, maar een junior mag ook, met een voltooide relevante HBO-opleiding (International Business of vergelijkbaar) die de hele wereld als werkterrein wil hebben. Je werkt graag in een dynamische omgeving en je manifesteert je daar als een commercieel, accuraat en flexibel persoon. Naast een uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift beheers je nog minstens één andere vreemde taal. Administratief inzicht is van belang en enige ervaring met accreditieven (L/C’s) is een pre.

Je krijgt de kans je te ontwikkelen tot een succesvolle professional op het gebied van export. Naast een dynamische en internationale werkomgeving biedt Caotech jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: sollicitatie@caotech.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met mevrouw Judith Aldus via tel. 075-6404313.

Manager backoffice (fulltime)

De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de backoffice afdeling. De werkzaamheden op deze afdeling bestaan uit het maken van offertes, het afhandelen van orders en het regelen van internationale verschepingen. Het is een belangrijke afdeling die centraal staat in onze onderneming.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een aantal jaren ervaring met betrekking tot bovengenoemde activiteiten en met een voltooide relevante HBO-opleiding (HEAO of vergelijkbaar) die de hele wereld als werkterrein wil hebben. Belangrijk hierbij is dat je beschikt over leidinggevende kwaliteiten. Verder werk je graag in een dynamische omgeving en je manifesteert je daar als een commercieel, accuraat en flexibel persoon. Je hebt een uitstekende kennis van Engels in woord en geschrift. Beheersing van een andere vreemde taal is een pre. Administratief inzicht is van belang en tevens heb je affiniteit met techniek. Enige ervaring met accreditieven (L/C’s) is een pre.

Naast een dynamische en internationale werkomgeving biedt Caotech jou een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: sollicitatie@caotech.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met mevrouw Judith Aldus via tel. 075-6404313.

  Do you want to be contacted by us, please fill in the following information:

  Name:*
  Email:*
  Telephone:
  Remarks:
  Fields marked with a * are required.