google-site-verification=tgA4yn2jgcilEgGSVAipoiu3gXUwVm3XnFhTUNijGOQ

Career - Vacature

VACATURE FUNCTIEPROFIEL INTERNATIONAAL SERVICE MONTEUR

Caotech b.v., gevestigd te Wormerveer  Noord-Holland, maakt onderdeel uit van het P.H.K. concern waartoe ook Machinefabriek Snelders b.v. behoort. Caotech is ruim 20 jaar geleden gestart en heeft zich gedurende de afgelopen jaren wereldwijd ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van vermalingsapparatuur in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf is internationaal gericht, waarbij ca. 80% van de omzet buiten Nederland plaatsvindt.

 Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties met betrekking tot deze sector.

In onze organisatie werken circa 35 medewerkers.

Caotech is een kennisbedrijf waar een ieder het beste uit zichzelf én uit elkaar weet te halen. Onze betrokken, bevlogen en resultaatgerichte medewerkers zijn het hart van deze professionele en klantgerichte organisatie. 

Voor Caotech zijn wij op zoek naar een

Service monteur (E & WTB)
(40 uur per week) 

Je rol:
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen van onze machines in de meest uiteenlopende omgevingen in binnen- en buitenland. Bij ieder project heb je te maken met nieuwe mensen uit de meest verschillende culturen. Je kunt je goed vormen ten opzichte van elke cultuur zonder daarbij je doel uit het oog te verliezen. Je bouwt machines mechanisch en elektrisch op. Je bezit kennis van PLC’s zodat je softwarewijzigingen kunt aanbrengen. Je bent goed in het uitvoeren van periodiek onderhoud en het oplossen van storingen aan installaties. Als Service monteur ben je ook in staat om inspecties uit te voeren en installaties in bedrijf te stellen. 

Een greep uit de werkzaamheden:

 • Het opbouwen van onze installatie bij verschillende klanten in binnen- en buitenland;
 • Het samen met (buitenlandse) onderaannemers opnieuw inregelen en in bedrijf stellen van installaties binnen de daarvoor geldende planning;
 • Het verzorgen van de functionele inspectie van installaties op werking, toepassing en de onderlinge samenhang van de diverse installatieonderdelen;
 • Het signaleren van kansen en bedreigingen die de kwaliteit en continuïteit van de installaties beïnvloeden;
 • Het signaleren van meer- en minderwerk en dit verwerken in werkrapporten ten behoeve van de leidinggevende;
 • Het intern doorspelen van commerciële kansen voor verdere opvolging;
 • Het monteren en controleren van (intelligente) systemen, het opstarten van schakelkasten en het instellen en beproeven van beveiligingen; 
 • Het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden volgens de geldende kwaliteitsnormen;
 • Het communiceren met de projectleiding over de voortgang van de werkzaamheden en bijzonderheden bij de klant;
 • Het zorgdragen voor een veilige werkomgeving, voor zichzelf en collega's, en adequaat handelen op onveilige situaties (communiceren naar leidinggevende).

Jouw profiel:

 • Je hebt een relevante afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4, richting elektrotechniek of installatietechniek; 
 • Je hebt  werkervaring in de installatiebranche binnen een serviceafdeling;
 • Je bent een E-er met grote affiniteit voor WTB;
 • Je bent klantgericht, je kunt “out of the box” denken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; 
 • Je spreekt Nederlands, Engels en Duits is een pré (andere talen zijn welkom);
 • Je bent zelfstandig, resultaat- en samenwerkingsgericht;
 • Je hebt een goede kennis en veel ervaring op het gebied van elektrotechnische en regeltechnische installaties. Siemens S7, WinCC, TIA portal & Rockwell: Allen Bradley gerelateerde systemen zijn jou bekend. Je kan programmeren tot op zekere hoogte. Bij in bedrijf stellen heb je de kennis om de software aan te passen waar nodig.

Arbeidsvoorwaarden:
Caotech biedt naast een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden een plezierige en uitdagende werkomgeving binnen een klein bedrijf.

Informatie:
Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Bastiaan Kerkhoff via het algemene telefoonnummer van Caotech.

Contact opnemen:
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de functie-inhoud? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@caotech.com om te kijken of jij in ons team past.

Let op, wij wensen geen kandidaten voorgesteld te krijgen via uitzendbureaus/detacheringsbureaus.